Monday, March 24, 2014

KİĞILI’DA AŞKIN RENGİ KIRMIZI



ki ili da askin rengi kirmizi 1

KİĞILI’DA AŞKIN RENGİ KIRMIZI


Erkek modasında fark yaratan Kiğılı, Sevgililer Günü’nde net yüzde 60 indirim ile aşkınızın hızına yetişiyor. Gündelik yaşamdan özel davetlere kadar sevdiğiniz erkeğin her anını, Kiğılı şıklığı ile tamamlayın!


Bu yıl sevgilinize aşkın rengi olan kırmızı çok yakışacak. Kırmızıyı farklı tonlarıyla koleksiyonlarına adapte eden Kiğılı, Sevgililer Günü’ne özel olarak net yüzde 60 indirim sunuyor. Sevdiğiniz erkeğin zevkine hitap edecek farklı hediye seçenekleri hazırlayan Kiğılı, casualden klasiğe, sevgilinizin tarzı ne olursa olsun, onu mutlu edecek kıyafetleri özenle hazırladı.


Doğru aşka doğru hediye Kiğılı’dan


ki ili da askin rengi kirmizi 2



ki ili da askin rengi kirmizi 3



ki ili da askin rengi kirmizi 4



ki ili da askin rengi kirmizi 5


Her Sevgililer Günü’nde yaşadığınız ‘ne hediye almalıyım?’ telaşına, sevdiğinizin üzerinde göreceğiniz kalıcı bir hediye ile son verebilirsiniz. Spor tarzı benimseyenler için; bu yılın modası olan boğazlı, bordo Kiğılı kazaklar tam sevgilinize göre… Renk renk pantolonlarla hayatına neşe katmak için ona özel bir kombin yapmak isterseniz, Kiğılı birbirinden farklı ürünleriyle sizleri bekliyor. Ayrıca, E-kigili.com sitesinden de online yapacağınız alışverişlerinizde faydalanacağınız indirimlerle sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Ya da hepsinden farklı olarak elinden tutup, onu en yakın Kiğılı mağazasına götürerek, hediyesini kendisinin seçmesini isteyebilirsiniz!

*Basın Bültenidir.

No comments:

Post a Comment