Tuesday, February 4, 2014

motifli şal örnekleri modelleri

Merhaba degerli site ziyaretcilerimiz. Yogun istek üzerine sizlere bugün motifli şal örnekleri modelleri yazisini sunmaya karar verdik.

DEĞİŞİK MOTİF MODELLERİ

motifli sal ornekleri modelleri 1 motifli sal ornekleri modelleri 2 motifli sal ornekleri modelleri 3 motifli sal ornekleri modelleri 4 motifli sal ornekleri modelleri 5 motifli sal ornekleri modelleri 6 motifli sal ornekleri modelleri 7 motifli sal ornekleri modelleri 8 motifli sal ornekleri modelleri 9 motifli sal ornekleri modelleri 10

Yelek Motif Örnekleri, Dantel Motif Örnekleri

Maharetli hanımları sitemizde unutmadık. Çeşit çeşit motif modellerini örneklerini örgü seven hanımlar için yayınlıyoruz. Birde motifler hakkında fikir verelim. Yukarıdaki resimde görülen motif örneklerini floş ip kullanarak hariha şallar oluşturabilirsiniz.

Merserize ip ile şahane fantazi görünümlü yelekler örebilirsiniz.

Daha ağırbaşlı birşey olsun diyorsanız çok ince ve tüylü ip ile nefis modeller çıkarabilirsiniz. Özelliklede üçgen şekil motif örneğini kullanarak çok ince ve tüylü ip ile mükemmel şal yapılabilir.

Kare motif örneğindeki modelleri çocuk, bebek battaniyesinde kullanabilirsiniz. Bunlar bizim önerilerimiz tabiki çok daha fazla tasarım yönü kuvvetli hanımlar çok farklı şeyler ortaya çıkarabilir. Motiflerin resimlerini daha büyük hali ile görmek isterseniz resimlerin üzerine tıklayınız. BU YAZIYA YORUM YAPIN...













Tweet

























Bu yazi ile alakali daha detayli bilgi inceleyebileceginiz onemli bir site : motifli sal modelleri 2013yeni

No comments:

Post a Comment